Vara kommun

Vara kommun ligger mitt på den bördiga västgötaslätten, här ser vi lite längre och bygger för framtiden! Vi satsar på utveckling som stärker såväl kommunen som hela Skaraborg och vi investerar för kommande generationer. 

I Vara kommun arbetar vi utifrån vår etiska kompass där ledorden hållbara, välkomnande, helhetstänkande och kreativa visar vägen. Det är med kompassen i åtanke som vi möter våra kommuninvånare, vårt näringsliv och våra kollegor.

Det är viktigt för oss att alla medarbetare mår bra och upplever att de har ett meningsfullt arbete. Det uppnår vi på bästa sätt genom att våra medarbetare är med och påverkar det dagliga arbetet, hur det är utformat och dess utveckling. I Vara kommun gör vi varandra bra och det är tillsammans vi når våra gemensamma mål.

Våra ledare deltar i ett fortlöpande utvecklingsprogram. De arbetar ständigt med att se och stärka samtliga medarbetare i det dagliga arbetet genom ett coachande och tillitsbaserat ledarskap. 

Omsorgen kring personer med funktionsnedsättning söker semestervikarier/timanställda  sommaren 2023

Omsorgen kring personer med funktionsnedsättning (OF) omfattar verksamheter som vänder sig till personer under 65 år och som har någon form av fysisk och/eller psykisk funktionsnedsättning. Inom OF kan du som vikarie arbeta på gruppbostäder, barn- och ungdomsenheten, inom socialpsykiatrin och som personlig assistent.

För att lyckas i rollen som semestervikarie, behöver du:

  • Fyllt 18 år innan semesterperiodens början.
  • Utbildning från vård- och omsorg, barn- och fritid och/eller erfarenhet är bra men det är din personlighet och vilja som är viktig.
  • Mycket god förmåga att läsa, skriva, förstå och tala svenska.
  • Datavana och/eller vana vid smartphone.
  • I vissa verksamheter krävs B-körkort och/eller cykel-vana.
  • Utdrag från polisens belastningsregister. Typ av utdrag: "Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret". https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/
  • Tillgång till Mobilt Bank ID.

Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll, helg, dygn och/eller nattjänstgöring.

Semesterperioderna sträcker sig mellan v. 25-33 och är uppdelade i 2 perioder. Vi ser gärna att  du kan arbeta båda perioderna. Har du särskilda önskemål vill vi att du anger detta i din ansökan.

Vill du veta mer om socialförvaltningens verksamheter? Läs här: Omsorg och stöd — Vara kommun

Rekrytering av semestervikarier kommer att ske kontinuerligt. Du som skickar in din ansökan tidigt har därmed större chans att få ett vikariat och om du önskar även möjlighet att redan nu börja arbeta som timvikarie.

Förbered med betyg, utdrag från belastningsregistret och namn och telefonnummer till referenser innan bokad intervju.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 50
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Vara kommun
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/320
Kontakt
  • Marita Wilhelmsson, Bemanningsenheten, 0512-31057
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare, via kommunens växel, 0512-31000
Publicerat 2022-12-19
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Zurück zu Stellenangeboten