Bemanningsenheten, Vara kommun

Vara kommun, med cirka 16 000 invånare, ligger mitt på den bördiga västgötaslätten. Här finns det goda livet, hos oss är alla välkomna och här ser vi lite längre. Vi bygger för framtiden!
Vårt mod och vår inneboende styrka är en stark drivkraft i vårt arbete och för vår framgång. Vara vågar! Vi satsar på utveckling som stärker såväl kommunen som hela Skaraborg och vi investerar för kommande generationer. Vi prioriterar värdet av att arbeta utifrån uppsatta mål och visioner, personlig utveckling, kontinuerligt lärande i en god arbetsmiljö och ett tillitsbaserat ledarskap. Tillsammans gör vi varandra bra!

Beskrivning

Bemanningsenheten i Vara kommun söker dig som vill arbeta som timanställd inom barnomsorgen (BO). Som timvikarie ska du med kort varsel kunna ta arbete på olika arbetsplatser.

Arbetsuppgifter

Som timvikarie inom barnomsorgen kan vi erbjuda dig ett omväxlande och roligt arbete tillsammans med engagerade kollegor och fantastiska barn och unga. Att arbeta med barn och ungdomar innebär mycket glädje, gemenskap, och ger dig nya perspektiv. Du kommer att träffa många barn och ungdomar under en dag och du är en viktig del i att skapa en trygg och lärande miljö för dem.

Kvalifikationer

  • Som timavlönad inom BO ser vi ser gärna att du har studerat barn- och fritidsprogrammet eller har relevant högskoleutbildning.
  • Erfarenhet av att ha arbetat med barn och unga är meriterande.
  • För att få arbeta med barn och unga måste du enligt lag visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Blankett för att beställa utdrag finns på polisens hemsida. Du som har giltigt utdrag ur belastningsregistret kommer att prioriteras.

Som person är du ansvarsfull och kan ta egna initiativ. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor och en god förmåga att samarbeta med andra. Det är viktigt att du har god social kompetens och ett respektfullt bemötande. Att arbeta som timvikarie ställer även höga krav på flexibilitet då du ofta kan komma att byta arbetsplats.

Övrig information till sökande

Bemanningsenheten ser kontinuerligt över behovet av timavlönade inom de olika verksamheterna och kommer att kontakta dig om du motsvarar det behov som finns.

Vara kommun använder BeSched, ett IT-baserat bokningssystem. Jobbförfrågningar och bokningar av arbetspass skickas ut via SMS. Du som timvikarie styr själv via en personlig kalender i BeSched vilka dagar och tider som du är intresserad av att arbeta. Du måste därför ha en mobiltelefon och tillgång till dator för att vi skall kunna erbjuda dig arbete.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Vara kommun
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/146
Kontakt
  • Kerstin Larsson, Vakansförmedlare BO, 0512-310 07
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare, Via kommunens växel, 0512-310 00
Publicerat 2020-07-24
Sista ansökningsdag 2020-12-31

Tilbage til Ledige stillinger