Bildningsförvaltningen, Nästegårdsskolan

Vara kommun, med cirka 16 000 invånare, ligger mitt på den bördiga västgötaslätten. Här finns det goda livet, hos oss är alla välkomna och här ser vi lite längre. Vi bygger för framtiden!
Vårt mod och vår inneboende styrka är en stark drivkraft i vårt arbete och för vår framgång. Vara vågar! Vi satsar på utveckling som stärker såväl kommunen som hela Skaraborg och vi investerar för kommande generationer. Vi prioriterar värdet av att arbeta utifrån uppsatta mål och visioner, personlig utveckling, kontinuerligt lärande i en god arbetsmiljö och ett tillitsbaserat ledarskap. Tillsammans gör vi varandra bra!

Nästegårdsskolan f-6
Vill Du arbeta på en skola som ser det stora i det lilla?
På Nästegårdsskolan i Kvänum har vi förmånen att få följa eleverna från förskoleklass och hela vägen upp till och med årskurs 9. Med en tvåparallellig skola blir alla elever sedda där vi kan ge dem goda förutsättningar och möjligheter att utveckla sina kunskaper och färdigheter. Hos oss arbetar vi i arbetslag med mycket hög andel behöriga lärare som är engagerade, vågar och verkligen vill!


Beskrivning
Nästegårdsskolan är en f-9 skola med fritidsverksamhet, lokaliserad i Kvänum i Vara kommun. Här finns närheten till det lilla samhället, bibliotek och bad. Vi är sammanlagt närmare 60-tal anställda som arbetar med våra drygt 400 elever. Vi arbetar utifrån visionen " en skola för trygghet och trivsel" - ett förhållningssätt som innebär ett arbete med eleverna i fokus.


Arbetsuppgifter
Undervisning i åk 4-6. Arbete med elever på individ och gruppnivå. Du kommer att ingå i ett arbetslag och vara en delaktig i det löpande arbetet i vardagen kring våra elever tillsammans med vårt elevhälsoteam på skolan. Du kommer att vara aktuell som mentor för ett antal elever i åk 4. Kvalifikationer Det är önskvärt att du har en lärarutbildning gärna med inriktning mot specialpedagogik och eller en likvärdig utbildning. Det är viktigt att du är flexibel, har en positiv elevsyn, att du är lösningsinriktad, är lyhörd, har god samarbetsförmåga samt tycker om att vara i utveckling och ständigt lärande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Villkor
Lärarlegitimation är ett krav. Tillsvidareanställning, sysselsättningsgrad 80-100%.
Tänk på att beställa ett utdrag från belastningsregistret hos Polismyndigheten. Urval- och intervjuarbete kan komma att ske löpande under ansökningstiden.


Välkommen med din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enl överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kvänum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/161
Kontakt
  • Christina Artig, rektor, 0512 31601
Facklig företrädare
  • Magnus Andersson, Lärarnas Riksförbund, 0512-316 02
  • Lärarförbundet, via kommunens växel, 0512-310 00
Publicerat 2020-09-01
Sista ansökningsdag 2020-09-28

Retour aux postes vacants