Bildningsförvaltningen, Torsgårdsskolan

Vara kommun, med cirka 16 000 invånare, ligger mitt på den bördiga västgötaslätten. Här finns det goda livet, hos oss är alla välkomna och här ser vi lite längre. Vi bygger för framtiden!
Vårt mod och vår inneboende styrka är en stark drivkraft i vårt arbete och för vår framgång. Vara vågar! Vi satsar på utveckling som stärker såväl kommunen som hela Skaraborg och vi investerar för kommande generationer. Vi prioriterar värdet av att arbeta utifrån uppsatta mål och visioner, personlig utveckling, kontinuerligt lärande i en god arbetsmiljö och ett tillitsbaserat ledarskap. Tillsammans gör vi varandra bra!

Torsgårdsskolan är en 1-3 skola, som ligger centralt belägen i vårt fina Vara.

Vi söker nu dig som är fritidspedagog till skolan, tjänsten är 100%.

För oss är det viktigt att du har barnfokus, är omsorgsfull, kreativ och lust till att skapa en inspirerande miljö. Du har ett tydligt och relationsskapande ledarskap.

Vi ser också att du är en positiv, pålitlig förebild och inspiratör, tillsammans med skolans medarbetare.

Vi arbetar efter vår VISION “ En skola för framtiden”. Tillsammans vill, vågar och kan vi lära och utvecklas i en trygg miljö. Vi lär och utvecklas tillsammans genom respekt, trygghet och ansvar.

Dina arbetsuppgifter:

Du ska tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget leda och strukturera arbetet på fritidshemmet. I arbetet ingår skolsamverkan.

Kvalifikationer:

Lärarexamen med inriktning fritidshem eller fritidspedagogutbildning. Vi uppskattar flexibilitet, struktur samt god samarbetsförmåga. Vi fäster stor vikt på personlig lämplighet.

Villkor:

Vikariat fram till VT- 2021 100% sysselsättningsgrad. Tillträde enligt överenskommelse. Urval- och intervjuarbete kan komma att ske löpande under anställningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2021-06-16
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Vara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/136
Kontakt
  • Eva Tillvie, 0708-88 10 29
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare, via kommunens växel, 0512-310 00
Publicerat 2020-06-24
Sista ansökningsdag 2020-08-01

Terug naar vacatures