Socialförvaltningen, Äldreomsorgen, Sjuksköterskeenheten

Vara kommun, med cirka 16 000 invånare, ligger mitt på den bördiga västgötaslätten. Här finns det goda livet, hos oss är alla välkomna och här ser vi lite längre. Vi bygger för framtiden!
Vårt mod och vår inneboende styrka är en stark drivkraft i vårt arbete och för vår framgång. Vara vågar! Vi satsar på utveckling som stärker såväl kommunen som hela Skaraborg och vi investerar för kommande generationer. Vi prioriterar värdet av att arbeta utifrån uppsatta mål och visioner, personlig utveckling, kontinuerligt lärande i en god arbetsmiljö och ett tillitsbaserat ledarskap. Tillsammans gör vi varandra bra!

I Vara kommun finns en samlad organisation för sjuksköterskor med 33 medarbetare. Vi arbetar med utveckling och målarbete. Alla medarbetares enskilda initiativ ses som en resurs och beaktas utifrån patientens helhetssyn. Vi deltager i nationella kvalitetsarbeten. Enheten har även ett samarbete med Palliativa teamet och Närsjukvårdsteamet, SKAS. Flera sjuksköterskor har specialuppdrag. Vi verkar för en god och hälsosam arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Förekommande arbetsuppgifter som sjuksköterska natt. Sjuksköterskan arbetar med HSL-uppdrag. Patienterna vistas på särskilda boenden, korttidsboende och i ordinärt boende. Det ingår även handledning och råd och stöd till omvårdnadspersonal. Vi sätter stort värde på personliga egenskaper och ser att du är en empatisk person med ett strukturerat arbetssätt och god samarbetsförmåga. Vidare är du ansvarsfull och flexibel.

Du brinner för ditt arbete och känner stort engagemang för att utveckla dig själv och verksamheten. Det tjänstgör två sjuksköterskor per natt. Tjänsten är 68,23% natt. Det finns möjlighet till högre tjänstgöringsgrad med kvällstjänstgöring.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska. Erfarenhet från hemsjukvård är meriterande. B-körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Rekryteringsprocessen kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 68,23 %
Ort Vara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/110
Kontakt
  • Ann-Charlott Folkesson, 0512- 315 44
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, via kommunens växel, 0512-310 00
Publicerat 2020-05-26
Sista ansökningsdag 2020-08-31

Inapoi la locuri de munca vacante