Socialförvaltningen, Äldreomsorgen, ÄO, Sjuksköterskeenheten

Vara kommun ligger mitt på den bördiga västgötaslätten, här ser vi lite längre och bygger för framtiden! Vi satsar på utveckling som stärker såväl kommunen som hela Skaraborg och vi investerar för kommande generationer. 

I Vara kommun arbetar vi utifrån vår etiska kompass där ledorden hållbara, välkomnande, helhetstänkande och kreativa visar vägen. Det är med kompassen i åtanke som vi möter våra kommuninvånare, vårt näringsliv och våra kollegor.

Det är viktigt för oss att alla medarbetare mår bra och upplever att de har ett meningsfullt arbete. Det uppnår vi på bästa sätt genom att våra medarbetare är med och påverkar det dagliga arbetet, hur det är utformat och dess utveckling. I Vara kommun gör vi varandra bra och det är tillsammans vi når våra gemensamma mål.

Våra ledare deltar i ett fortlöpande utvecklingsprogram. De arbetar ständigt med att se och stärka samtliga medarbetare i det dagliga arbetet genom ett coachande och tillitsbaserat ledarskap. 

Beskrivning

I Vara kommun finns en samlad organisation för sjuksköterskor med 33 medarbetare. Vi arbetar med utveckling och målarbete. Alla medarbetares enskilda initiativ ses som en resurs och beaktas utifrån patientens helhetssyn. Vi deltager i nationella kvalitetsarbeten. Enheten har även ett samarbete med Palliativa teamet och Närsjukvårdsteamet, SKAS. Flera sjuksköterskor har specialuppdrag. Vi verkar för en god och hälsosam arbetsmiljö.

Du är en del i ett arbetslag med professionalism och gott samarbete. Vi värnar om god arbetsmiljö och alla respekteras utifrån sin personlighet. Vi är glada, flexibla och stöttar varann.

Arbetsplatserna är hemsjukvård, SÄBO eller korttidsenhet.

Arbetsuppgifter

Uppdraget som Sjuksköterska i Sjuksköterskeenheten är att ge en god och säker vård utifrån patientens diagnos. Du arbetar i nära samarbete med omvårdnadspersonalen. Du leder omvårdnaden utifrån ett personcentrerat perspektiv och förväntas utbilda och handleda omvårdnadspersonalen i det patientnära arbetet.

Vi sätter stort värde på personliga egenskaper och ser att du är en empatisk person med ett strukturerat arbetssätt och god samarbetsförmåga. Vidare är du ansvarsfull och flexibel. Du brinner för ditt arbete och känner stort engagemang för att utveckla dig själv och verksamheten.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska. B-körkort är ett krav. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Tjänsten är 80-100%.

Tillträde 14 juni eller enligt överenskommelse. Det kan komma att bli aktuellt med en förlängd anställning. 

Ange referenser vid ansökan.

Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas innan anställning.

Urval och rekrytering sker löpande. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Vara kommun
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/40
Kontakt
  • Ann-Charlott Folkesson, Enhetschef, 0512-315 44, 076-833 07 13
Facklig företrädare
  • Birgitta Bäcklin, Vårdförbundet, Mailadress: Birgitta.Backlin@vara.se
Publicerat 2021-03-05
Sista ansökningsdag 2021-04-30

Tillbaka till lediga jobb