Bildningsförvaltningen, Nästegårdsskolan

Vill Du arbeta på en skola som ser det stora i det lilla? På Nästegårdsskolan i Kvänum har vi förmånen att få följa eleverna från förskoleklass och hela vägen upp till och med årskurs 9. Med en tvåparallellig skola blir alla elever sedda och vi kan ge dem goda förutsättningar och möjligheter att utveckla sina kunskaper och färdigheter. Hos oss arbetar vi i arbetslag med mycket hög andel behöriga lärare som är engagerade, vågar och verkligen vill!

Nästegårdsskolan är en f-9 skola med fritidsverksamhet, lokaliserad i Kvänum i Vara kommun. Här finns närheten till det lilla samhället, bibliotek och bad. Vi är sammanlagt närmare 60-tal anställda som arbetar med våra 420 elever. Vi arbetar utifrån visionen " en skola för trygghet och trivsel" - ett förhållningssätt som innebär ett arbete med eleverna i fokus.

Arbetsbeskrivning: 
Vi behöver på högstadiet under läsåret 21/22 förstärka med 40-50% lärartjänst med behörigheter inom NO, gärna i kombination med annat ämne, som vill utveckla undervisningen på ett sätt som fångar upp elevernas intresse och nyfikenhet. Tjänsten kommer att utformas enligt den sökandes behörighet. Du kommer att arbeta i arbetslag där vi alla hjälper varandra i den pedagogiska utvecklingen och med det elevhälsofrämjande arbetet. I tjänsten ingår vanligt förekommande arbetsuppgifter på en skola.


Kvalifikationer:
Lärare för åk 7-9 med ämnesbehörigheter i NO och gärna i kombination med annat ämne. Tjänsterna kommer att utformas enligt de sökandes behörigheter. Det är viktigt att du är flexibel, har en positiv elevsyn, är lösningsinriktad, har god samarbetsförmåga samt förmåga att utveckla arbetet utifrån uppdraget. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor:
Visstidsanställning med 40-50% sysselsättningsgrad, ferietjänst enligt bilaga M. Tillträde 2021-08-11 eller enligt överenskommelse. Urval- och intervjuarbete kan komma att ske löpande så sök redan idag och senast 25 maj.
Vi ser fram emot din ansökan.

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2021-08-11
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40-50%
Ort Kvänum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/107
Kontakt
  • Annica Berg Svensson, 051231798
Facklig företrädare
  • Magnus Andersson, Lärarnas Riksförbund, 0512-316 02
Publicerat 2021-05-04
Sista ansökningsdag 2021-05-25

Tillbaka till lediga jobb